Читај ми!

Vojna akademija, 7. epizoda

„Vojna akademija“ je serija premijerno emitovana na RTS 1 2012. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Kraj školske godine je tu. Kadeti slave, jedni zato što su položili sve ispite, a drugi jer su dali čuveni studentski "uslov". Samo Zimče se pakuje. Nema nikoga da je isprati, osim najbolje drugarice Šašvari. Za kraj godine sprema se i neizbežna predstava u kojoj će zablistati srećni par - Romeo i Julija. Odlaze kod simpatičnog profesora Zekovića koji voli poeziju, u nadi da će im pomoći da ostvare svoje želje. Ris vodi Lakija, brata svog poginulog druga, kod Mraza da ga spremi za prijemni na Vojnoj akademiji. Laki ne veruje u sebe i nema nikoga ko bi u njega verovao, osim Risa. "Opaki" Stošić pokazaće i svoje drugo lice. Izviniće se Tanji, devojci koju je povredio jedne noći. Menja se i njegov odnos prema ocu. Prvi put oseti da ovome treba njegova podrška. Roksa izlazi sa poručnikom Vasketom. Čeka je veliko razočaranje koje će joj pomutiti radost, u njoj stidljivo začetu. Ipak, Pasuljanske livade ih u daljini čekaju.

Uloge tumače: Radovan Vujović, Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ana Stanić, Nikola Rakočević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović i drugi.

Režija Dejan Zečević, scenario Gordan Mihić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво