Читај ми!

Sumnjiva lica, 41. i 42. spojene drugi ciklus

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Velja i Sanja obnavljaju vezu, ali Sanja njihov odnos vidi kao neobavezan, dok Velja želi nešto drugo.

Još jedan član porodice Cvijović vraća se iz mrtvih - Ljiljana! Ona se prvo nalazi sa Smiljom i govori joj o svojoj kratkotrajnoj pariskoj romansi sa Radetom.
Besna zbog povratka Životine dece, Leonora preti da će istinu o Miloradu otkriti medijima. Ljiljana se vraća u kuću i uzima stvari u svoje ruke.
Tenziju u kući smanjuje vest o Smiljinom i Blagojevom venčanju, ali "slavlje" prekida neočekivani gost - Života. Sada kada su pokojnici na okupu, neophodno je što pre rešiti krizu koju je izazvala Leonora. Ona mnogo zna i, da bi ćutala, traži veliku sumu novca...
Saga o porodici Cvijović bliži se kraju! Života, Milorad i Ljiljana moraće da nađu način kako da se spasu, inače će ih Leonora zauvek uništiti!

Uloge: Jasna Đuričić, Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jelena Trkulja, Srđan Miletić, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Branka Katić, Bojan Žirović, Miloš Đorđević
Reditelj: Pavle Vučković
Scenarista: Slobodan Obradović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво