Читај ми!

Sumnjiva lica, 39. i 40. spojene drugi ciklus

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Anđa i Žika su veoma zabrinuti zbog nasledstava. Obraćaju se advokatu Zokiju ne bi li saznali, kao baba i deda jedinog Miloradovog naslednika, kakve šanse imaju sada, kada se Sanja iznenada vratila.

Milorad i dalje nema snage da prelomi i donese odluku o svom životu. Srećom, ima Žana koji mu pomaže da sagleda budućnost iz drugog ugla. Na promenu se sprema i Smilja. Željna da se što pre dočepa tetkinog nasledstva, ona traži pogodnog kandidata za muža.
Cvijovići se polako vraćaju iz mrtvih! Jedan po jedan... Taman su ukućani nekako prihvatili Sanjin povratak, kada stiže novo iznenađenje - Milorad! Iako je Maji laknulo što više ne mora da krije istinu o Miloradu, Anđa je u problemu - Žika se oseća izneverenim jer mu je prećutala da je Milorad živ.
Pitanje koje se sad nameće je kako će Milorad objasniti javnosti svoj nestanak. Velja ima plan...

Uloge: Jasna Đuričić, Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jelena Trkulja, Srđan Miletić, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Branka Katić, Bojan Žirović, Miloš Đorđević
Reditelj: Pavle Vučković
Scenarista: Slobodan Obradović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво