Читај ми!

Sumnjiva lica, 31. i 32. spojene drugi ciklus

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Dok čeka da se Života pojavi sa novcem, Ljiljana pomaže Radetu da savlada kuvanje, ohrabrujući ga da izađe iz sumnjivih poslova i okrene se poštenom životu. Leonora nalazi "oproštajno pismo" i nosi ga Agatonu. Iako se rodbina raduje vanrednom otvaranju testamenta, Agaton okleva jer smatra da je pismo podmetnuo Ljiljanin i Životin ubica!

Bez novca i nade da će ikako uspeti da vrati dug Kosti, Života dolazi na ideju da sa Blagojem otme Ljiljanu. Kosta podseća Radeta da će uskoro morati da se otarasi Ljiljane, ali Rade okleva da izvrši Kostino naređenje jer mu je Ljiljana postala veoma draga.
Rodbina traži osobu odgovornu za Životin i Ljiljanin nestanak. Leonora pomaže Agatonu u istrazi i iznosi mu svoju teoriju da se ime ubice nalazi u testamentu - onaj koji sve nasleđuje, ima i najviše razloga da ubije Životu!

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Jelena Rakočević, Isidora Minić, Tanja Pjevac, Ljubomir Bandović, Jakov Jevtović, Nenad Heraković, Borko Brajović, Andrej Šepetkovski, Vesna Čipčić, Bojan Žirović, Igor Đorđević, Miloš Đorđević
Reditelj: Goran Stanković
Scenarista: Boban Jevtić, Dimitrije Kokanov

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво