Читај ми!

Sumnjiva lica, 29. i 30. spojene drugi ciklus

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Maja je besna i šokirana kada se na vratima pojavi Milorad. Iako je potpuno sumanuto što je prerušen u ženu, Maja i dalje ne može da prihvati da je on ipak živ i da je njegova smrt bila samo deo plana, kako bi izbegao zatvor.

Iako govori da ne želi da ima bilo šta sa Kostom, Lukovac je u iskušenju - ipak mu je ponuđena ogromna suma novca! Leonora se zbližava sa Agatonom i pomaže mu da razreši šta se dešava u kući.

Kosta odlučuje da pusti Životu da ode po pare, a kao garanciju zadržava Ljiljanu. S obzirom da podmetanje kostiju nije uspelo, rodbina falsifikuje oproštajno pismo...
Života je na slobodi ali samo privremeno. Dok Kosta drži Ljiljanu kao taoca, Života pokušava da uđe u trag novcu, tačnije Blagoju, kod koga je Kostin novac.
Žika, Sava i Vasa postavili su mamac Agatonu - Životino "oproštajno pismo", ali jedini problem u ovom planu je što Agaton pismo uopšte ne primećuje!

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Jelena Rakočević, Isidora Minić, Tanja Pjevac, Ljubomir Bandović, Jakov Jevtović, Nenad Heraković, Borko Brajović, Andrej Šepetkovski, Vesna Čipčić, Bojan Žirović, Igor Đorđević, Miloš Đorđević
Reditelj: Goran Stanković
Scenarista: Boban Jevtić, Dimitrije Kokanov

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво