Читај ми!

Sumnjiva lica, 25. i 26. spojene drugi ciklus

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Milorad, Ljiljana i Života su nestali bez traga. Ožalošćena rodbina okupila se u kući Cvijovića, ne bi li odala poštu pokojnim rođacima koji su, kako policija pretpostavlja, izvršili samoubistvo.

U velikoj, raskošnoj kući, porodica polako počinje da razmišlja kako bi sve ovo što je iza Cvijovića ostalo, moglo postati njihovo. I dok svi veruju da su Cvijovići mrtvi, istina je sasvim drugačija. Milorad započinje novi život kod Žana na sojenici, dok su Ljiljana i Života zatvoreni kao Kostini taoci...
Velja i Vesna čuvaju Miloradov tajnu, pokušavajući da nađu dokaze protiv Lukovca, ne bi li Milorada vratili u (politički) život. Kada sazna da Maja mnogo pati, Milorad pošto-poto želi da stupi u kontakt sa njom.
Nestrpljivi da se što pre dokopaju nasledstva, Sava i Vasa dolaze na ideju da podmetnu dokaze o Ljiljaninoj i Životinoj smrti. U kuću dolazi vrlo neobična pojava - inspektor Agaton Agatonović!

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Jelena Rakočević, Isidora Minić, Tanja Pjevac, Ljubomir Bandović, Jakov Jevtović, Nenad Heraković, Borko Brajović, Andrej Šepetkovski, Vesna Čipčić, Bojan Žirović, Igor Đorđević, Miloš Đorđević
Reditelj: Goran Stanković
Scenarista: Boban Jevtić, Dimitrije Kokanov

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво