Читај ми!

Sumnjiva lica, 21. i 22. spojene drugi ciklus

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Ljiljanin veliki uspeh i uspon u društvu pokrenuo je njenu celu familiju da dođe u kuću Cvijovića. Korist u Miloradivoj poziciji vidi i Života, koji pažljivo razvija plan saradnje sa Kostom. Uprkos Blagojevoj zabrinutosti, Života u ovom dogovoru ne vidi rizik, već samo profit. Maja se poverava Peri pisaru i otkriva da nije ni udata za Milorada. Pera konačno ima informaciju koja će obradovati Ljiljanu!

Ljiljana uz pomoć Ninkovića traži adekvatnu ženu za Milorada, neku koja će doći na Majino mesto i biti reprezentativna u društvu. Maja vidi šta joj se priprema i nije spremna da tek tako dopusti Ljiljani da pobedi.
Pošto je od Koste dobio novac, Života mora da ubedi Milorada da sarađuje i ispuni Kostine želje.. Vesni je jasno da Lukovac želi da Miloradu "nemšta" aferu, ali je nemoćna.

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Andrija Kuzmanović, Jovana Stojiljković, Miloš Timotijević, Branka Katić, Jelena Rakočević, Isidora Minić, Tanja Pjevac, Nebojša Milovanović, Ljubomir Bandović, Goran Jevtić, Jakov Jevtović, Nenad Heraković, Borko Brajović, Andrej Šepetkovski, Jelena Petrović, Goran Slavić, Danica Maksimović, Mira Peić Armenulić, Dragana Đukić, Vesna Čipčić, Dubravko Jovanović
Reditelj: Darko Lungulov
Scenarista: Boban Jevtić

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво