Читај ми!

Sumnjiva lica, 17. i 18. spojene drugi ciklus

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Ljiljana na sve načine pokušava da manipuliše Miloradom, i Maju zauvek skloni iz kuće. I dok Ljiljana brine o sopstvenom imidžu i reputaciji u društvu, Života i Blagoje ne odustaju od svojih poslovnih planova.

Ljiljana je čvrsto odlučila da se otarasi Maje i zato od Pere pisara traži da je zavede, ne bi li pred Miloradom inscenirala priču o preljubi. Istovremeno, kod Ljiljane dolazi rođak Vasa, sa spiskom rodbine kojoj je neophodna ministarkina pomoć.
Ljiljana želi da što brže postane deo elite, ali polako uviđa da je to vrlo naporan proces i veliki izazov. Smilja joj predlaže da uzme savetnika, i to baš jednog koji se specijalizovao za ministarke - gospodina Ninkovića.
Iako je Miloradova desna ruka, sekretarica Vesna radi za Lukovca, koji još uvek ne odustaje od odluke da uništi Milorada i zauzme njegovo mesto.
Usamljena Maja u Peri pisaru nalazi prijatelja kom se poverava.

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Andrija Kuzmanović, Jovana Stojiljković, Miloš Timotijević, Branka Katić, Jelena Rakočević, Isidora Minić, Tanja Pjevac, Nebojša Milovanović, Ljubomir Bandović, Goran Jevtić, Jakov Jevtović, Nenad Heraković, Borko Brajović, Andrej Šepetkovski, Jelena Petrović, Goran Slavić, Danica Maksimović, Mira Peić Armenulić, Dragana Đukić, Vesna Čipčić, Dubravko Jovanović
Reditelj: Darko Lungulov
Scenarista: Boban Jevtić

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво