Читај ми!

Sumnjiva lica, 43. i 44. spojene prvi ciklus

Serija „Sumnjiva lica“ inspirisana je komedijama Branislava Nušića „Dr“, „Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „Vlast“.

Milorad i Maja odlučuju da napuste Cvijoviće. Ali u želja da udovolji zahtevima svoje ambiciozna familije, Milorad posustaje u odluci koju je doneo.

Maja napušta Cvijoviće dok Milorad ostaje zabavljen familijarnim zahtevima. Njegova aktivnost u kancelariji za građane privukla je pažnju važnih faktora u društvu. Milorad dobija od vladajućih struktura ponudu koja se teško odbija. Još jednom, zarad politike, njegova lična sreća i sreća njegove porodice odlazi u drugi plan.
Milorad mora da se suoči sa posledicama svog ponašanja.
U trenutku izbora i suočavanja sa sobom, Milorad će postati svestan odgovornosti koje ima kao narodni poslanik i budući otac. Na putu je da sazri i kao čovek i kao mladi ambiciozni politički radnik.

Igraju: Nikola Rakočević, Boris Isaković, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Jovana Stojiljković, Andrija Kuzmanović, Miloš Timotijević, Marta Bjelica, Feđa Stojanović, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Branka Katić, Isidora Minić, Andrej Šepetkovski, Nada Šargin, Bojan Žirović, Nataša Marković, Branka Šelić, Jelena Trkulja, Miljana Gavrilović, Marko Gvero i mnogi drugi.
Scenario: Petar Mihajlović
Režija: Vladimir Tagić

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво