Читај ми!

Sumnjiva lica, 1. i 2. spojene drugi ciklus

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Milorad pokušava da svoje stranačke obaveze uskladi sa očinskim, ali uviđa koliko je teško balansirati između karijere i porodice. Njegovo često odsustvo iz kuće veoma ljuti Maju, na koju je pao sav teret brige o bebi. Obaveze u stranci su velike, a situacija postaje još komplikovanija kada se u javnosti pojave tekstovi koji kompromituju ministra Sivkovića.
Života i Ljiljana su uplašeni za karijeru svog sina, svesni da bi Sivkovićev odlazak ujedno značio i kraj Miloradove političke karijere. Zato odlučuju da istraže ko stoji iza naručenih tekstova.
Milorad je novu šansu u stranci shvatio veoma ozbiljno. Spreman je da iskoristi priliku, i ozbiljno i posvećeno radi. Ali, to nije ni malo lako, jer mu se u posao konstantno mešaju roditelji. Ljiljana i Života opsednuti su strahom od Sivkovićevog političkog pada. Buca, uz Leonorinu pomoć, uspeva da sazna ko stoji iza naručenih tekstova o ministru.
U međuvremenu, ministrova bolest sve više utiče na funkcionisanje stranke. Ovakvim razvojem okolnosti, najviše je opterećena Olja koja u prvi mah odbija da se suoči sa činjenicom da je Sivković dementan.

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Feđa Stojanović, Branka Katić, Marta Bjelica, Miloš Vlalukin, Nikola Vujović, Marko Gvero, Jelena Rakočević

Režija Vladimir Tagić, scenario Milena Depolo

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво