Читај ми!

Jagodići, 5-12

„Jagodići“ je televizijska serija iz 2012. godine, nastavak serije „Sva ta ravnica“. Radnja serije je smeštena u tridesete godine prošlog veka u banatskom selu. Glavni likovi su otac i njegovi sinovi, koji prolaze kroz turbulentne veze.

Paori su u Sečnju uhvatili pokladu koja činila zločine i pretukli i zatvorili u ambar, a potom i poslali po žandare. Na železničkoj stanicu u Bečkereku, Branko nagovara Aleksandru da ostane sa njim. Aleksandra pristaje i oni potom krišom odlaze u hotel. Za to vreme u Sečnju, Kunc i Vasić vode istragu. Uhvaćeni ubica je Čudra koji se kune da je slučajno naišao baš kada su paori jurili pravog ubicu. Branko i Aleksandra provode noć zajedno. Sofijin sluga Mate obaveštava Lajka da se ona interesuje za njega i da će ga posetiti. Jovan se vraća na Kaštel. Borjana odlazi na tavan. Jovan je u svojoj sobi, kad se luster zatrese i začuje Borjanin krik.

Uloge tumače Dragan Nikolić, Dejan Lutkić, Gordan Kičić, Ivan Bosiljčić, Radoslav Milenković, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Slavica Vučetić, Nina Janković, Nataša Ninković, Gorica Popović, Milorad Mandić i drugi.

Reditelj je Miroslav Lekić, a scenario je napisao Đorđe Milosavljević.

Na 3. Fedisu 2013. godine nagradu za najbolji glumački par dobili su Nina Janković za ulogu Aleksandre Bogdanović i Gordan Kičić za ulogu Branka Jagodića. Slavica Vučetić i Radoslav Milenković nagrađeni su Poveljom za zapaženu ulogu, a Miroslav Lekić Zlatnom antenom za režiju.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво