Читај ми!

Ulica lipa, 21. ep. Treći ciklus

„Ulica lipa“ je televizijska serija u produkciji RTS-a i režiji Miroslava Lekića. Radnja serije prati živote ljudi koji žive u tzv. Ulici lipa, prati njihove dogodovštine.

Serija počinje doseljavanjem trudnice Nate u zgradu u „Ulici lipa". Sve komšije se zainteresuju, a posebno Nedeljko, prvi komšija. Priča prati živote raznih stanara u zgradi. Nata i Nedeljko se zaljubljuju i završavaju zajedno tako što on nastavi da živi sa njom i njenim novorođenim sinom.

Tihomir i Iboljka su stariji par u prizemlju zgrade koji proživljavaju svoje penzionerske dane interesujući se za sve komšije. U toj zgradi živi i njihova ćerka Lidija, njen muž Gagi i njihov sin Luka. Lidija i Gagi prolaze kroz težak period kad ona sazna da je vara. Međutim, na kraju se pomire.
Ostali stanari su Saška, psiholog i samohrana majka Darka, Lukinog druga, koje svaki dan posećuje Saškina majka Duda, energična, živahna i pomalo neobična za svoje godine. Takođe, tu su Žile i Nensi (vlasnica frizerskog salona „Nensi"), par sa dve ćerke, koji prolaze kroz svoje probleme.
Dakle, serija obrađuje mnoge teme iz svakodnevnog života kao što su ljubav, prevara, ljubomora...

Scenario je napisala Mirjana Lazić

Uloge tumače: Radmila Živković, Josif Tatić, Anita Mančić, Branko Cvejić, Dragan Mićanović, Nenad Jezdić, Nataša Ninković ...

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво