Читај ми!

Jutro će promeniti sve, 32. i 33. ep. spojene

Priča izbegava kliše u predstavljanju generacijskih tema, odlikuje se specifičnom emotivnošću i sofisticiranim humorom. Preko borbe sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava i da dočara duh Beograda danas: govori o onima koji žive u njemu, onima koji iz njega odlaze, ali i onima koji mu se ponovo vraćaju. Prati život četvoro tridesetogodišnjaka kroz period od godinu dana.

Ljuba insistira na susretu sa Ivonom i razgovorom o novonastaloj situaciji a taj susret ovog puta uključuje i Ivoninog novog partnera Vojina.

Saša shvata da joj Filip nedostaje i pokušava da izađe na kraj sa svojim emocijama. S druge strane Filip i Ines uživaju u obnovljenoj romansi. Anđela isfrustrirana zbog gubitka posla na sve načine pokušava da bude od koristi. Filip nagovara Jakšu da se vide sa njihovim korporativnim kolegom Andrejem koji im nudi primamljivu poslovnu ponudu. Saša sređuje Ljubi posao kuvara u depadansu.

Uloge tumače Nebojša Dugalić, Andrija Kuzmanović, Anita Mančić, Nikola Rakočević, Isidora Simijonović i Jovana Stojiljković.
Scenaristi Maja Pelević, Dimitrije Kokanović, Milan Marković Matis, Boris Grurović i Filip Vujošević.
Režija Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво