Читај ми!

Psi laju vetar nosi, 6-11

Humoristička igrana serija, po žanru komedija karaktera i naravi. To je priča o malo znanom,kontroverznom svetu predgrađa i rustikalne periferije Beograda. Glavni junak priče je Kostadin Stavrić-Stavra, sitni prevarant, na prvi pogled prek i nezgodan. On preživljava radeći sve i svašta. Ipak, on nije kriminalac, već samo čovek koji pokušava da prehrani porodicu. Često je nepromišljen i zato upada u brojne probleme i neprilike.

U privatnosti Gladiolinog kabineta, daleko od radoznalih očiju, Stavrići ili bar ono što je ostalo od njih, prave strategiju. Treba rešiti problem sa Rafaelom doušnikom, ali i izbaviti Stavru i sinove koje je Ciganin Slađan uzeo kao taoce.

Pošto je Gladiola kao i uvek "kupio" Stavri vreme za otplatu duga debelom Slađanu, po starom dobrom običaju Kostadin Stavrić upada u novu poslovnu kombinaciju. Ovoga puta mu prevarant Teča servira priču o prvoklasnoj robi s kojom će da se obogati i Stavra naravno, očajan i u dugovima, prihvata ponudu. Odlazi kod Gladiole da ga ubedi da uloži u biznis sa - erotskim gaćama iz Kuala Lumpura.
Na terasi poznatog beogradskog restorana Rafaela i njen otac, gastarbajter Radojica (Ivan Jevtović), razmatraju mogućnost podnošenja krivične prijave protiv Mike Armonike, koji je očajan jer ga je Rafaela oterala i nesrećan kampuje ispred njene kuće.

Glumačka ekipa je brojna: Tihomir Stanić, Anita Mančić,Mira Banjac, Radoslav Rale Milenković, Radoš Bajić,Milenko Pavlov, Boro Stjepanović, Ana Sakić, Marko Živić, Ivan Jevtović, Dragan Marinković Maca, Nedeljko Bajić, Isidora Minić, Aleksandar Srećković Kubura, Dančo Čevrevski i mnogi drugi. Scenarista je Radoš Bajić, rediteljka Jelena Bajić-Jočić.

Serija je snimljena u koprodukciji RTS-a i Kontrast Studija

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво