Читај ми!

Psi laju vetar nosi, 5-11

Humoristička igrana serija, po žanru komedija karaktera i naravi. To je priča o malo znanom,kontroverznom svetu predgrađa i rustikalne periferije Beograda. Glavni junak priče je Kostadin Stavrić-Stavra, sitni prevarant, na prvi pogled prek i nezgodan. On preživljava radeći sve i svašta. Sve njegove „poslovne“ prilike su na ivici zakona. Ipak, on nije kriminalac, već samo čovek koji pokušava da prehrani porodicu.

Tiho, da niko ne primeti, Rafaela se iskrada iz kuće i odlazi užurbano taksijem. Njen deda Roja, ubeđen da je Mika kriminalac i narkoman, koristi priliku da rovari po kući, tražeći dokaze. A onda se nespretno sapliće i pada niz stepenice. Jedini svedok nezgode je upravo Mika...

Pod izgovorom da ide kod lekara, Rafaela odlazi da se vidi sa inspektorom Pavlovićem. Da li je deda Roja uspeo da je ubedi da je njen verenik probisvet koji je ne voli ili Rafaela ima drugi plan za braću Stavriće?
Međutim, taj susret nije prošao neopaženo. Neko je sve to zabeležio na fotografijama. Braća Stavrići sumnjaju da je Rafaela krtica!
Debeli Slađan, kome je Stavra i dalje dužan, poslao je ekipu da uđe u trag Stavrićima. Dok oni isporučuju cveće udovici Violeti i ne slute da im je neko za petama...

Glumačka ekipa je brojna: Tihomir Stanić, Anita Mančić,Mira Banjac, Radoslav Rale Milenković, Radoš Bajić,Milenko Pavlov, Boro Stjepanović, Ana Sakić, Marko Živić, Ivan Jevtović, Dragan Marinković Maca, Nedeljko Bajić, Isidora Minić, Aleksandar Srećković Kubura, Dančo Čevrevski i mnogi drugi. Scenarista je Radoš Bajić, rediteljka Jelena Bajić-Jočić.

Serija je snimljena u koprodukciji RTS-a i Kontrast Studija.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво