Читај ми!

Jutro će promeniti sve, 6. i 7. ep. Spojene

Serija „Jutro će promeniti sve“, snimljena 2018. godine, govori o mladim ljudima koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i „svojim mestom“ u svetu. U raskoraku između rane mladosti koja im izmiče i odraslog doba, oni pokušavaju da redefinišu svoje prijateljske i emotivne odnose i shvate „kuda dalje“. Serija pokušava i da dočara duh današnjeg Beograda. Serija prati život četvoro tridesetogodišnjaka u Beogradu, kroz period od godinu dana.

Da bi rešila finansijske probleme Saša po ko zna koji put zajmi novac od majke Svetlane i pristaje da napravi žurku za Marinu. Filip odlazi kod svog mentora sa fakulteta, profesora Vujoševića, u nadi da će moći da mu pomogne. Ljuba je opet u problemu jer mora da na autobuskoj stanici sačeka sarme i ne može da dočeka Ivonu, pa moli Sašu i Anđelu da je zadrže. Baš u trenutku, kada Filip na žurci pere sudove, dolazi Andrej, njegov kolega s fakulteta. On je, za razliku od Filipa, uspeo u životu. Anđela odlazi sa izvesnim Zigijem koga je tek upoznala. Na žurci, iako sve izgleda da je u redu, pojavljuje se policija.

Anđela se budi u Zigijevom stanu. Filip odlazi kod Jakše, svog druga programera, koji živi u podrumu i bavi se sumnjivim poslovima. Ljuba, svestan da mu treba uduban život i topla postelja, odlučuje da na sve načine Ivoni pokaže da se promenio i da je nov čovek. Saša je suočena sa novom katastrofom, jer pored toga što majci ne može da vrati novac, mora i da plati kaznu a gazda lokala joj preti izbacivanjem.

Uloge tumače Nebojša Dugalić, Andrija Kuzmanović, Anita Mančić, Nikola Rakočević, Isidora Simijonović i Jovana Stojiljković. Scenaristi Maja Pelević, Dimitrije Kokanović, Milan Marković Matis, Boris Grurović i Filip Vujošević. Režija Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво