Читај ми!

Sumnjiva lica, 17. ep. prvi ciklus

Serija „Sumnjiva lica“ donosi priču o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks. Prvih 12 epizoda serije rađeno je po komediji Branislava Nušića „DR“, dok su ostale epizode snimljene po, takođe Nušićevim komedijama „Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „Vlast“.

Velja na sve načine pokušava da se oslobodi i pobegne iz Životinog podruma, ni ne sanjajući da će ga odatle izbaviti neko od koga to najmanje očekuje. Ljiljana i Života neuspešno ubeđuju Milorada da Velja stoji iza naručenih tekstova. Kako Milorad odbija da im poveruje, Cvijovići odlučuju da uzmu stvar u svoje ruke.

U Sivkovićevoj kući nastaje panika, kada Olja i Smilja shvate da je ministar pobegao. Bez Velje na raspolaganju, Olja i Milorad moraju sami naći ministra, pre nego što nastane problem, ali katastrofa je neizbežna. Smilja ostaje da čuva kuću, što neće biti ni malo jednostavno jer vilu počinju da opsedaju Cvijovići, ali i Lukovac.
Velja otkriva Olji svoje motive koji stoje iza napisanih tekstova o Sivkoviću.

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Feđa Stojanović, Branka Katić, Marta Bjelica, Miloš Vlalukin, Nikola Vujović, Marko Gvero, Jelena Rakočević
Reditelj :Vladimir Tagić
Scenarista: Milena Depolo

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво