Читај ми!

Biser Bojane, 8. ep. 2. Sezona

U romantičnoj akcionoj komediji Biser Bojane – druga sezona – sledi nastavak avantura dobro znanih junaka Đorđa Popovića, njegovog oca Nikole, tetke Zorke, inspektora Rajka i njegove kćerke Lole, Matije, Sandre, Đovanija. Ekipi se pridružila i inspektorka Čarna koja unosi dosta nemira među kriminalce ali i policajce, jer je ona beskompromisna u nameri da što savesnije obavlja svoj posao.

Nikola je zaključao Đorđa u hotelsku sobu ne bi li ga tako zaštitio od opasnih kriminalaca. Đorđe međutim uspeva da pobegne iz sobe i odlazi do Loline prikolice, ali tamo od Đovanija sazna da je ona oteta. Inspektora Čarna se udružuje sa Nikolom i priprema za obračun sa kriminalcima koji su kidnapovali Lolu. Kriminalci od Rajka traže da im otkrije gde se nalazi droga koju je zaplenio. Ako Rajko neće da sarađuje sa njima, oni će povrediti Lolu.

Glavne uloge igraju Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Mima Karadžić, Sloboda Mićalović, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Jovana Gavrilović i Miona Marković. Reditelj Milan Karadžić, scenaristkinje Milica Jevtić i Milena Depolo.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво