Jagodići, 10-12

Jagodići je televizijska serija iz 2012. godine, nastavak serije Sva ta ravnica.

Radnja serije je smeštena u tridesete godine prošlog veka u banatskom selu. Glavni likovi su otac i njegovi sinovi, koji prolaze kroz turbulentne veze.

Jovan je uveren da Marišneni i sobar Slaven na tavanu Kaštela kriju svog rođaka koji je u sukobu sa zakonom. Ono što je on smatrao duhovima, bili su zapravo koraci nepoznatog čoveka. Jovan je ubešen da je namera da se on napravi ludim. Pošto je to prozreo, odlučuje da tome stane na kraj. Podršku dobija od Borjane, ali duhova prošlosti nije se lako oslobodio.

Uloge tumače Dragan Nikolić, Dejan Lutkić, Gordan Kičić, Ivan Bosiljčić, Radoslav Milenković, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Slavica Vučetić, Nina Janković, Nataša Ninković, Gorica Popović, Milorad Mandić i drugi. Reditelj Miroslav Lekić.
Na 3. Fedisu 2013. godine nagradu za najbolji glumački par dobili su Nina Janković za ulogu Aleksandre Bogdanović i Gordan Kičić za ulogu Branka Jagodića. Slavica Vučetić i Radoslav Milenković nagrađeni su Poveljom za zapaženu ulogu, a Miroslav Lekić Zlatnom antenom za režiju.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво