Jagodići, 3-12

„Jagodići“ je televizijska serija iz 2012. godine, nastavak serije „Sva ta ravnica“. Radnja serije je smeštena u tridesete godine prošlog veka u banatskom selu. Glavni likovi su otac i njegovi sinovi, koji prolaze kroz turbulentne veze.

Na povratku u Kaštel, Branko i Jovan pronalaze ubijenog Makloša. Inspektor Kunc i poručnik Vasić, svako za sebe, otpočinju istragu. Sumnja pada na Lajka. Branko obaveštava Kunca i Vasića o napadu koji je doživeo, što skreće istragu u drugom pravcu. Lajko koristi priliku, kada Mate nije tu, i posećuje Sofiju. Između njih se rađa ljubav. Bankar Mitel dolazi na Kaštel u nameri da uradi inventar zbog dugova. Na Kaštel dolazi i lepa Borjana Vraneš, spiritualistkinja.

Uloge tumače Dragan Nikolić, Dejan Lutkić, Gordan Kičić, Ivan Bosiljčić, Radoslav Milenković, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Slavica Vučetić, Nina Janković, Nataša Ninković, Gorica Popović, Milorad Mandić i drugi. Rediteljje Miroslav Leki, a scenario je napisao Đorđe Milosavljević.

Na 3. Fedisu 2013. godine nagradu za najbolji glumački par dobili su Nina Janković za ulogu Aleksandre Bogdanović i Gordan Kičić za ulogu Branka Jagodića. Slavica Vučetić i Radoslav Milenković nagrađeni su Poveljom za zapaženu ulogu, a Miroslav Lekić Zlatnom antenom za režiju.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво