Komšije, 30-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu su i komšije sa kojim ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Anči saopštava Mašanu da je dobila ponudu za brak od Neđa i da namerava da se uda za njega. Nju zapravo ne zanima očevo mišljenje već hoće samo da mu predoči svoju odluku. Mašan se ne slaže sa tim jer smatra da Neđo nije prava prilika za nju - puno je stariji i ima dve odrasle ćerke. Mile je ljut na Gordanu jer je shvatio da ona hoće da ga zavede da bi ga Slađana otkrila i izbacila iz Ivanove kuće. Anči je dovela Mašana u preduzeće u kojem radi i predlaže mu da se zaposli tu kao kamiondžija.

Reditelj Milutin Mima Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво