Komšije, 27-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu su i komšije sa kojim ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Sima prima mušterije koje dolaze da im Nada gleda u šolju. Kod Nade dolazi i Jasmina koja je pita da li će Mile da joj se vrati. Živojin sprema plan kako da što više obruka Ivana ne bi li dobio što manje novca tokom brakorazvodne parnice sa Milicom. Direktor Neđo se zaljubio u Anči koju je zaposlio kao direktorku prodaje i namerava da se venča sa njom. Međutim, Neđova bliska okolina misli da je Anči sponzoruša i da je bolje da se obezbedi predbračnim ugovorom.

Reditelj Milutin Mima Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво