Komšije, 24-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu su i komšije sa kojim ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Milica je odlučila da spava u ateljeu dok se ne završi njena brakorazvodna parnica sa Ivanom. Takođe, ona hoće da otpusti Slađanu, a Ivan joj govori da to ne dolazi u obzir. Mašan daje Milančetu 5.000 evra za posao sa bitkoinima. Slađana traži da se kod njih doseli Mile kojeg je Jasmina izbacila iz kuće. Čombe ne zna šta da radi jer bi želeo da ostane u ljubavi sa Anči, ali je zbog poslovnih razloga prinuđen da bude u vezi sa Olgom.

Reditelj Milutin Mima Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво