Sumnjiva lica, 12-44

„Sumnjiva lica“ je serija snimljena 206. godine u produkciji RTS-a i Film de Luks-a. Scenario su napisali Dušan Milić, Petar Mihailović, Slobodan Obradović i Boban Jevtić. Dušan Milić je režirao prvih 12 epizoda po komediji „DR“ Branislava Nušića, dok su ostale epizode po delima čuvenog komediografa -“Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „“Vlast“-režirali Milan Konjević, Darko Lungulov kao i dvojica reditelja debitanata, Goran Stanković i Vladimir Tagić. U seriji je igralo više od 150 glumaca svih generacijama. Glavni junak serije je mladi „doktor filosofije“ Milorad Cvijović i njegovi ambiciozni roditelji-Života i Ljiljana. Oni na svaki način žele da programiraju budućnost svog sina, iako se on tome žestoko protivi. Želja roditelja je da njihov lenji, nezainteresovani i razmaženi sin, sklon lakim i brzim zadovoljstvima, postane neko i nešto, moćna „zverka“ u savremenoj Srbiji.

U zbrci koja nastaje u neuspelom pokušaju da Kler optuže za preljubu, kuća Cvijovića postaje stecište svih likova. Života je skrhan neuspehom svog plana.

Uloge tumače Nikola Rakočević, Boris Isaković, Anđelika Simić, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Slobodan Boda Ninković, Branka Katić, Boris Milivojević, Miloš Biković, Mirjana Karanović i mnogi drugi.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво