Komšije, 14-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu je i komšiluk, sa kojim ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Elza je zaljubljena u Momčila i ne odustaje od potrage za njim iako joj je Mašan rekao da je Momčilo otputovao. Uroš i njegovi drugovi govore Elzi gde je Momčilo pa ona poziva inspektora Keserovića koji organizuje spašavanje „taoca" pri čemu Milanče biva uhapšen. Milici Zdravković stiže poziv da ima izložbu u galeriji „Tejt" u Londonu. Ivanu je sumnjiv taj iznenadni poziv. Slađana traži od Mileta poštara da njih dvoje žive zajedno jer ona čeka dete sa njim. Mile joj govori da je to nemoguće jer to ne bi prihvatila njegova sestra Jasmina, koja je zapravo Miletova verenica.

Reditelj Milutin Mina Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво