TV lica: Nenad Radujević

U novom izdanju emisije TV lica kao sav normalan svet, gost je Nenad Radujević, čovek koji se bavi modom više od dve decenije i koji pokušava da veliki kreatori iz naše zemlje, kao i njihove kreacije, ne padnu u zaborav.

ТВ лица: Ненад Радујевић ТВ лица: Ненад Радујевић

Dan je počeo na velikoj izložbi povodom 50. nedelje mode, gde se u društvu svoje sestre Nataše, prisetio početaka, registracije delatnosti koja je stigla na 25. rođendan i na devedesete koje su bile sve samo ne pravo vreme za početak bavljenja modom. U Zemunu, kraju u kome je odrastao, govorio je o susretima i poznanstvima koje je stekao zahvaljujućiu poslu, pa je tako u dva navrata imao priliku da se druži sa Debi Hari, popularnom Blondi, a u Beogradu u vreme Pesme Evrovizije bio je domaćin poznatom kreatoru Žan-Pol Gotjeu.
Emisija je završena na modnoj reviji posvećenoj Jovanki Broz, gde je uz svesrdnu pomoć njene porodice uspeo da spase materijale koji su ostali u zaostavštini i da kreatori iz bivše Jugoslavije od njih sačine posebnu kolekciju. Želja Nenada Radujevića je da Beograd dobije muzej mode.

Autor: Tanja Peternek Aleksić 

Repriza , 31.  januar u 05:00 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво