Читај ми!

Izaberi Planetu

RTS Planeta svojim korisnicima u Srbiji i u svetu svakodnevno prezentuje nove sadržaje iz aktuelne produkcije igranog, muzičkog, sportskog programa RTS-a. Videoteka RTS Planete pruža jedinstvenu priliku da serije poput Grupe, Južnog vetra, Radio Mileve ili Mama i tata se igraju rata gledaoci na jednom mestu isprate u celini.

Branka Katić i Filip Đurić preporučuju premijerni serijski program na RTS Planeti. I dok krimi-horor serija Crna svadba ulazi u svoju završnicu, humoristička serija Advokado upravo osvaja milionski auditorijum na Prvom programu RTS-a i na RTS Planeti.
U okvirima muzičkog programa RTS-a u središtu pažnje je nova aplikacija PGP medija plejer koja je pokrenuta povodom sedamdesetogodišnjeg jubileja PGP-a, najveće diskografske kuće na ovim prostorima. O prednostima i kvalitetu ove usluge na RTS Planeti, kao i o jedinstvenoj muzičkoj ponudi sa znakom PGP-a, govore Žika i Dragi Jelić iz YU grupe, koji nas istovremeno podsećaju na svoje početke i prve nastupe zabeležene kamerama TV Beograd i sačuvane u digitalizovanoj Arhivi RTS-a.
Muzičari Marko Luis, Vukašin Marković, bendovi Dram, Repetitor, Artan Lili govore o aktulenoj domaćoj muzičkoj sceni i o značaju koji za promovisanje muzičkih izdanja ima Muzička produkcija RTS-a i PGP RTS.

Jedinstveni obrazovno-zabavni program za najmlađe preporučuju glumica Borka Tomović iz serije Plava ptica, koja već deset godina oplemenjuje decu školskog uzrasta i Milica Soldatović Mikić reditelj serije Muke jednog lava čiju drugu sezonu očekujemo krajem godine.

repriza, 6. decembar u 05:00 i 13:00

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво