Izaberi Planetu

Nedeljom u 21.00 na RTS 3 i RTS Planeti Novi kulturno-zabavni TV format na RTS-u 3 i RTS Planeti prezentuje aktuelnu produkciju Radio televizije Srbije i animira izbor programskih sadržaja u televizijskom i radijskom auditorijumu.


Emisija Izaberi planetu sadržinski i vizuelno simulira senzacije koje savremeni korisnici imaju na internetu i dinamičnom smenom tema i gostiju preporučuje načine za pretraživanje i gledanje RTS Planete
Originalni uređivački koncept prati adekvatan vizuelni izraz, pa tako raznorodne segmente emisije povezuje izrazita grafika u kojoj ruka, poput one na digitalnim
platformama, konstantno menja kadrove što emisiji daje dinamiku i autentičnost.
Od serijskog, preko muzičkog, filmskog, dokumentarnog, kulturnog, radio programa, do remasterizovane Arhive TV Beograd, glumci Ivana Adžić i Nenad Petrović vode gledaoce u neformalnu šetnju sa gostima čija ostvarenja čine deo aktuelne ponude RTS-a.
Premijerne serije Radio Mileva, Branilac, Beležnica profesora Miškovića i najavu druge sezone Južnog vetra preporučuju Miodrag Radonjić, Aleksandar Đurica, Kristina Bogunović Gavrić, Nemanja Oliverić, Kosta Peševski.
U muzički program RTS-a vode Zoran Kostić Cane, Srđan Šaper, Kiki Lesendrić, ali i mladi muzičari koji trenutno dominiraju domaćom scenom Buč Kesidi, Ana Radonjić poznatija kao Zoe Kidah, Ana Ćurčin, aktuelni laureat nagrade Milan Mladenović i Luna Škopelja.
Iz perspektive urednice Katarine Epštajn i kultnog radijskog autora Žikice Simića, Radio Beograd je ponovo u modi a muzički program i tematski kanali privlače sve više slušalaca sa brendovima poput Neonske duge, Pop karusela, Zlatnog papagaja...
Sugestija iz naslova emisije posebno upućuje na jedinstvenu RTS-ovu mrežu dopisništava i reportaže koje iz svih gradova Srbije donose živost i život male sredine u unutrašnjosti. Kako Piroćanci proizvode opanke za Japance, zašto vatrogasac pravi violine, šta je motivisalo jednu devojku da postane jedini ženski vojni ronilac u Srbiji i kakav je ponos imati najlepšeg ovna na Pešteru, samo su neke od stotina reportaža koje gledaoci mogu pronaći u odeljku Moj grad na RTS Planeti.
Izaberi film, dokumentarac, sport, kviz, koncert. Izaberi tematske kanale Život, Dramu, Nauku, Muziku... Izaberi kulturu, dečji i školski program. Izaberi Planetu poruka je ove emisije koja će premijerno biti prikazana na RTS 3 u nedelju 24. oktobra u 21.00.

 repriza, 25.oktobra u 05:00 i 13:00

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво