Читај ми!

Muzzik video 2020, 14-16

GLAVNA ULOGA. Veliki doprinos stvaranju kratkih remek dela dali su, pored svih ostalih, i glumci koji su prihvatili da učestvuju i kreiraju zanimljive uloge. Najbolja ostvarenja moći ćemo da vidimo u nominacijama za glavnu ulogu.

U kratkom muzičkom filmu "Finski igrač" (Booox) u glavnoj ulozi pojavljuje se Amaro Belmondo. A Denis Murić i Matija Čukić dele glavnu ulogu u videu "Tango" beogradskog benda Gazorpazorp. U pravoj filmskoj priči "Nisi više moja bol" (Džibonni) izvanredno se snašla Iva Jurković. Kao i Anja Polić u još jednom video singlu novog izvođača z++ "Ljeto je već gotovo''. Zvezda spota "Veća lopata" zagrebačkog benda Mašinko je Chris Ian (Killed a Fox). Maja Mašala je u glavnoj ulozi u spotu "Boje" benda Mnogi Drugi. Beogradski glumac Miloš Vlalukin je višestruki povratnik u glavnim ulogama u muzičkim spotovima, u ovoj sekciji u spotu sastava Nežni Dalibor "Ne mislim", reditelj, koreograf Matija Ferlin se odlično snašao i u glavnoj ulozi u spotu "Div" riječkog sastava Urban&4. Edvin Avidić nas vodi kroz ulice Sarajeva u spotu "Egomanijak" (Činčila). Aleksa Vitorović je još jedan kolega iz filmske ekipe koji je prihvatio glavnu ulogu u kratkom muzičkom filmu i to po pesmi "Open on" benda Šajzebiterlemon.

Ne propustite novu epizodu serijala „MUZZIK VIDEO 2020".

Festival vrednuje ostvarenja u muzičkoj, filmskoj i video-produkciji muzičkom žanrovskom selekcijom (pop, rok i srodni moderni muzički žanrovi) i filmsko-videografskom strukovnom nagradom. RTS 3 od 1. marta prikazuje serijal od 16 emisija kojima gledaoce upoznaje sa ostvarenjima izvanredne regionalne video-produkcije.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво