Читај ми!

Studio 6: LP Duo

LP duo oformljen 2004. godine - Sonja Lončar i Andrija Pavlović, u Studiju 6 sa programom posvećenim kompozicijama za analogne sintisajzere i klavire.


Nakon završenih osnovnih studija klavira i postdiplomskih studija klavirskog dua na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, završili su master i Konzertexamen (KEX) studije sa najvišim ocenama na Visokoj školi za muziku i pozorište u Roštoku (Nemačka) u klasi prof. Hans-Petera i Folkera Štencla.
Kao solisti ili članovi klavirskog dua, do sada su osvojili više od 30 nagrada na međunarodnim takmičenjima. Održali su uspešne koncertne turneje u Srbiji, Holandiji, Finskoj, Danskoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, San Marinu, Poljskoj, Italiji, Mađarskoj, Bosni i Hercegovini, SAD-u. Takođe su održali i humanitarni koncert za UNICEF u Nemačkoj i nastupali u čuvenom Karnegi holu u Njujorku.
Izveli su više od 30 dela domaćih i inostranih kompozitora savremene muzike. Neka od ovih izvođenja bile su svetske premijere i mnoge od ovih kompozicija njima su posvećene.

 

repriza,24.novembar u 07:15 i 15:05

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво