Milijarde, 6-36

Kompleksna drama o ulozi politike u svetu njujorških visokih finansija stiže na RTS. Izvanredni magnat hedž fondova, Bobi Eks Ekselrod, i drski državni tužilac, Čak Rouds, igraju opasnu igru sa milijarderskim ulozima, u kojoj pobednik odnosi sve. A ko će biti taj pobednik gledajte na Prvom programu RTS-a, radnim danima oko ponoći. Radnim danima na RTS 1, oko ponoći, repriza na RTS 2, u 14.00 č. (Billions, 2016)

Dobitnici Emija i Zlatnog globusa, Pol Džijamati i Dejmijan Luis, zvezde su ove napete serije o sukobu dvojice moćnih muškaraca. Putevi promućurnog i prepredenog državnog tužioca, Čaka Roudsa, i izvanrednog i ambicioznog magnata hedž fondova, Bobija Eksa Ekselroda, uskoro će se ukrstiti, a svaki od njih koristi svu svoju pamet, moć i uticaj da nadmudri onog drugog. Okidač sukoba je Vendi, Rodsova supruga, koja radi kao psiholog u Akselrodovoj firmi.

Likovi u seriji kao da igraju neprekidnu partiju pokera, blefirajući do visoke pozicije, a onda opet blefiraju sa namerom da je zadrže.

Osim toga, u njoj možete videti neke od najboljih televizijskih performansa u ovom trenutku, bez obzira na to što su neki od njih ignorisani od strane glasača pri dodeli Emija.

Ono što je posebno zanimljivo je da se kreatori "Milijardi" koriste proverenim receptima, a to je ili da tok radnje ide u nazad ili da prikažu nekoliko verzija radnje, pa tek onda otkriju koja se stvarno desila...

U ovoj provokativnoj seriji, inspirisanoj stvarnim događajima, ulozi se mere milijardama.

Uloge: Dejmijan Luis, Pol Džijamati, Megi Sif, Tobi Leonard Mur....
Kreatori serije: Brajan Kopelman, Dejvid Levijen, Endru Ros Sorkin

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво