Bunt

Pred nama je uzbudljiva jesenja sezona klupskih koncerata, i u ovom izdanju Bunta skrećemo vam pažnju na dešavanja koja vas očekuju u predstojećoj nedelji.

Pored zanimljivih koncerata, za vas izdvajamo i treće izdanje Indirekt showcase festivala, o kojem za Bunt govori direktor festivala Dejan Bošković. Od 5. do 8. oktobra, na tri različite lokacije u Beogradu biće organizovani dnevni i noćni programi. Dnevni programi obuhvataju konferencije, predavanja i radionice koje će okupiti ljude iz muzičkog biznisa iz šireg regiona, dok su večernji rezervisani za koncerte, na kojima će nastupiti dvadest dva benda iz deset zemalja.
Posetili smo i izložbu digitalnih crteža Daniela Kovača u klubu Polet, koju možete posetiti i pogledati do 19. oktobra. Daniel je poznat kao muzičar iz sastava Jarboli i eksperimentalne grupe Jesenji orkestar, ali i kao inženjer, objavljivani pisac i vizuelni umetnik koji iza sebe ima nekoliko samostalnih izložbi. Za ovo izdanje Bunta, pustićemo i spot iznenađenja.
U Buntu ćemo premijerno emitovati i spot za pesmu Patterns of Redemption, metal sastava Aliator iz Inđije. Sa frontmenima bratskih bendova Aliator i Crazy Quasarborn iz Beograda razgovarali smo o trenutnoj situaciji na metal sceni u Srbiji. O tome i mnogo čemu drugom saznaćete više u ovonedeljnom izdanju Bunta.
Autorka emisije: Branka Glavonjić
Novinarka i voditeljka: Katarina Vujović
Novinari: Igor Gimboš, Milica Marković
Reditelj: Jovan Bačkulja

repriza, 20. oktobar u 04:35 i 12:35

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво