Dug moru

Jedanaesta, poslednja epizoda: Tišina

Julija saopštava Renku da je dobila stipendiju i da želi da ide u Ameriku da nastavi studije. Renko u pomoć zove Anđu, koja u iskrenom razgovoru pokuša da objasni Juliji koliko je vredno to što je dobila ono što želi, jer mnoge žene koje žele decu ne mogu da ih imaju. Navodi joj svoj primer. Ali Julija joj priznaje da to nije ono što je ona želela i da zato oseća da je loša majka. Stvara se beskrajno razumevanje između dve žene koje do skora, kao suparnice, nisu mogle da se podnesu. Renku je porodica na prvom mestu i on je protiv Julijinog odlaska u Ameriku, ali Anđa razume da je za Juliju najbolje ono što ona želi. Daje joj novac koji Julija nema i praktično prihvata da se stara o bebi Lari. Periša je povratio Olgino poverenje i to mu je najvažnije. Prihvatio je i Rnja. Zato pristaje na Ćaletovu ponudu da on kupi četvrtinu njegovog duga prema Milutinu i tako postanu zajedno partneri.

Režija: Goran Gajić
Uloge: Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Branimir Popović, Sergej Trifunović, Leon Lučev, Mina Sovtić, Bojana Maljević, Bojan Žirović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво