Biser Bojane 2

Treća epizoda: Nikola se brine zbog toga što se njegov sin Đorđe vratio iz Bostona, sa lekarske specijalizacije, u Crnu Goru.

Budući da Nikola zbog svoje kriminalne prošlosti ima puno neprijatelja, on strahuje za sinovljevu sudbinu. Raspituje se i o tome ko je devojka koja se dopada Đorđu i da li je raskinuo intimnu vezu sa Lolom.

S druge strane, Loli taj raskid nije nimalo prijatan. Ulcinjska policija je u brzoj akciji uspela da pronađe veliku količinu marihuane koju su švercovali lokalni dileri.

Režija: Milan Karadžić

Glavne uloge: Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Mima Karadžić, Mladen Nelević, Sloboda Mićalović, Andrija Milošević, Miona Marković i Jovana Gavrilović

Subota, 23. novembar, Prvi program, 21.05

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво