Jutarnji program

Ljuba Marinković je Beograđanin koji voli svoj posao, svoj grad i ljude sa kojima je u kontaktu. On je vozač autobusa sa oznakom 35 i izabrali smo ga za ličnost ovog jutra.

Kada je obolela od karcinoma dojke, Dragana Bačanek se našla na životnoj prekretnici. Iz ove borbe izašla je kao pobednik. O tome nam govori u Jutarnjem programu.

Od danas su deo olimpijskog tima Srbije i članovi košarkaškog tima 3 na 3. O očekivanjima od Tokija, ali i prijemu u Kuću slavnih u Splitu, razgovaramo sa Božidarom Maljkovićem, predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije.

Uoči beogradskog Sajma nameštaja, proveravamo zašto je naša prednost u proizvodnji pločastog nameštaja.

Govorimo i o tome kako su Narodne kuhinje u Novom Brdu dobile pomoć od francuske humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo".

Videćemo kako se peku poslednji kazani rakije ove jeseni. I šta se najviše promenilo u poslednjih 5 godina na Ibarskoj magistrali?

Urednik: Dušica Tasić

Voditelj: Sanja Dragićević Babić

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво