Fudbal - LE, Astana - Partizan

Posle remija na svom terenu protiv AZ Alkmara fudbalere Partizana očekuje dugo putovanje u Kazahstan i utakmica sa Astanom.

Posle žreba mnogi su Astanu označili kao najslabiji klub u grupi, ali već je utakmica prvog kola pokazala da tim u kojem igra reprezentativac Srbije Antonio Rukavina nije za podcenjivanje. Na gostovanju u Engleskoj Astana je pružila jak otpor Mančester Junajtedu, koji je do pobede došao golom u 73 minutu.

Iako su osnovani pre samo 11 godina osvojili su 5 titula prvaka i tri puta Kup svoje zemlje. Od evropskih rezultata treba izdvojiti plasman u grupnu fazu lige šampiona 2016. godine. To je ekipa protiv koje crno beli u četvrtak moraju pružiti svoj maksimum, jer je Astana kao domaćin pobeđivala timove poput Seltika, Bate Borisova, Apoela.

Partizan je u veoma dobroj formi. To su igrači potvrdili pobedom u večitom derbiju i u Nišu protiv Radničkog. Na gostovanju u Kazahstanu Savo Milošević će imati nekoliko dilema u napadu, jer su golgeterski raspoloženi Sadik, Suma, Marković, Natho.

Utakmica se igra na Astana Areni stadionu, koji može da primi 30.000 navijača i što je takođe bitno na veštačkoj travi. To može, ali i ne mora biti prednost za domaćina. Partizan je na gostovanju protiv Moldea pokazao da može da odigra dobro i na takvoj podlozi.

Utakmica počinje u 16 časova i 50 minuta.

Direktan prenos je na našem Prvom programu, a komentator je Predrag Strajnić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво