Košarka - SP: Srbija - SAD

Svi smo dugo očekivali utakmicu naših košarkaša protiv Amerike. Taj duel trebao je da pokaže da li smo bolji od NBA tima iz SAD.

I ko će posle Svetskog prvenstva u Kini biti najtrofejnija selekcija na planeti. Međutim Argentinci i Francuzi su se pobrinuli za dva najveća iznenađenja na šampionatu tako da će se dva favorita za zlato boriti za plasman od petog do osmog mesta.

Psihološki oporavak igrača posle dva poraza biće glavni zadatak selektora Srbije Aleksandra Đorđevića. Od toga zavisi i igra protiv velikog rivala. Još jedna otežavajuća okolnost je činjenica da su se Španci i Francuzi kao najbolji Evropljani plasirali direktno na Olimpijske igre u Tokiju, a nas očekuju kvalifikacije.

Ipak ova utakmica će biti šansa za satisfakciju našim igračima. Bez obzira na sve pobeda protiv SAD bila bi dokaz da imaju kvalitet za svetski vrh i da ova generacija nije bez budućnosti.

Utakmica se igra u četvrtak od 13 časova. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, a komentator je Slobodan Šarenac.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво