Odbojka (ž) - EP: Srbija - Finska

Odbojkašice Srbije protiv Finske počinju odbranu titule evropskog prvaka iz Ankare uz prenos na RTS-u od 16.00 časova.

Na kontinentalnom šampionatu prvi put će se za medalje boriti 24 reprezentacije. Cilj im je da skinu sa trona Srbiju, koja je osvojila prvo mesto pre dve godine u Azerbejdžanu i Gruziji. Međutim, naša selekcija je u Tursku došla posle osvojene vize za Tokio i kao aktuelni svetski šampion i olimpijski vicešampion, pa je normalno da ima najveće ambicije.

- Puno je kvalitetnih timova koji će najbolje partije pružati baš protiv Srbije, jer je očekivano da najbolje igraš protiv prvakinja Evrope. Na nama je da se od početka trudimo da pobeđujemo i igramo dobro kako bi podizali formu i bili pravi već u osmini finala kad počinju eliminacije - rekao je Zoran Terzić, selektor Srbije.

Formirane su četiri grupe sa po šest reprezentacija. Po 4 najbolje plasirane selekcije iz svake grupe igraće u osmini finala. Naša reprezentacija do sada je osvajala dve zlatne, jednu srebrnu i dve bronzane medalje.

Grupa A - Ankara: Srbija, Turska, Bugarska, Francuska, Finska i Grčka
Grupa B - Lođ: Poljska, Italija, Belgija, Ukrajina, Portugalija, Slovenija
Grupa C - Budimpešta: Mađarska, Holandija, Hrvatska, Azerbejdžan, Rumunija, Estonija
Grupa D - Bratislava: Slovačka, Rusija, Nemačka, Belorusija, Španija, Švajcarska.

Sa lica mesta iz Turske utakmice komentariše Predrag Milinković.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво