Fudbal: Kv. za LE, Malatijaspor - Partizan

Fudbaleri Partizana su u prvoj utakmici pokazali da su bolji tim od Turske Malatije. Ne samo zbog pobede 3:1, već i zbog mnogo bolje igre tokom 90 minuta. U revanšu ih ipak očekuje težak posao, jer Malatija igra mnogo bolje na svom terenu nego u gostovanjima.

Uz pomoć publike pokušaće da nadoknade minus iz Beograda. Savo Milošević može da bude zadovoljan formom ekipe i pored remija u Kruševcu sa Napretkom. Igrači poput Sume Sadika, Tošića i Japanca Asana su pokazali da su brži od odbrambenih igrača Malatije i da mogu da budu veoma opasni u kontranapadu.

Iako će defanzivci Partizana imati mnogo posla u revanšu i učinak napadača može da bude presudan. Jedan gol u mreži Malatije mogao bi da crno-belima obezbedi plej of lige Evrope.

Utakmica se igra u četvrtak u 19 časova. Direktan prenos je na našem Prvom programu, a komentator je Predrag Strajnić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво