Fudbal: Kv. za LE, Partizan - Konas Ki

Fudbaleri Partizana su u prvoj utakmici kvalifikacija za ligu Evrope stekli prednost od jednog gola protiv poluprofesionalnog tima iz Velsa, Konas Kija.

Iako prednost nije velika razlika u kvalitetu je tolika da bi sve osim pobede našeg tima u revanšu bilo veliko iznenađenje. Velšani su borbena i disciplinovana ekipa kojoj ni preterano oštra igra nije strana.

U prvom kolu napravili su iznenađenje pošto su eliminisali Kilmarnok. Zbog toga je potrebna opreznost i ozbiljnost u igri crno belih. Savo Milošević nema problema sa sastavom tima tako da su svi uslovi za još jednu evropsku pobedu prisutni. Utakmica se igra u četvrtak od 21 čas.

Direktan prenos je na našem Prvom programu, a komentator je Predrag Strajnić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво