Krokodil i njegov nilski konj

Afrika. Tom "Nilski konj" vozi turiste i lovce u svom džipu po prirodi, pokazujući im afričke životinje u svojevrsnom safariju. Međutim, njegov rođak Slim "Krokodil" se zalaže za životinjska prava te se snažno protivi lovu. (Io sto con gli ippopotami, 1979)

Nakon dugo vremena, Slim se vrati i uništi mu gumu na džipu koji se sruši u vodu. Ljutiti Tom potom počne da proganja Slima sve dok mu ovaj ne pobegne u obližnji grad. Zajedno se ipak sretnu kod kuće Mame Leone. Slim mu da naznake da ima novca, pa ga Tom pokušava nagovoriti da kupe autobus za safari, ali samo za turiste, ne i za lovce na životinje.

Istovremeno, pojavi se tajkun Ormond, bivši bokser, koji planira raseliti ljude iz sela kako bi tamo izgradio kaveze za zarobljene životinje, koje bi potom deportovao u zoološki vrt u Ontariju. Kada Tom i Slim prebiju njegove ljude, ovaj ih pozove k sebi na raskošnu večeru kako bi ih podmitio da ga puste da radi šta hoće, ali bez uspeha.

Ormond ipak podmiti policiju koja uhapsi Toma. Ali Slim uspeva da ga spasi iz zatvora uz pomoć buldožera. Na kraju, u stilu velikog obračuna, njih dvojica se pojave na Ormondovom brodu i prebiju ga, a zarobljene životinje puste na slobodu.

Uloge: Terens Hil, Bad Spenser, Džo Bugner...

Režija: Italo Zingareli

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво