SAT: Krpljenje guma

Kao što ste već navikli, ekipa emisije SAT uvek radi neobične testove.

Ovoga puta odlučili su da buše pneumatike i da pokušaju da ih okrpe uz pomoć priručnih sredstava, koja mogu da se kupe u prodavnici. Tako su testirali sprej za popravljanje guma, set za čepovanje i priručni kompresor sa lepkom. Videćete koliko se ta sredstva lako koriste, koliko je potrebno vremena i da li zaista mogu da vam pomognu.

Uz već poznatu rubriku "rešenje za sve probleme" u kojoj gledaocima pomažu da besplatno poprave svoj automobil, uveli su još jednu sličnu, pod nazivom "rešenje za sve žalbe" koja se odnosi na probleme koje imaju turisti za vreme odmora, ali i moguća rešenja.

Vozili su novi Mercedesov "aktros", a ekskluzivno ćete čuti i prve utiske iz vožnje novog Renoovog "klija".

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je petkom u 14.00 na Drugom programu.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

САТ САТ

Autor:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво