Oko: Poglavlja na kašičicu

Otvaranje novih poglavlja u senici (ne)dijaloga.

Uoči sutrašnjeg otvaranja još jednog poglavlja u pregovorima sa Evropskom Unijom u Oku govorimo o tome dokle će Srbija stići ovakvom dinamikom evrointegracija, da li je samo dijalog Beograda i Prištine kamen spoticanja i koliki je manevarski prostor naše zemlje.

Istovremeno, sedam meseci posle uvođenja takse od 100 odsto na robu iz Centralne Srbije u četiri opštine na severu Kosmeta ponestaje hrane.

Beograd upozorava da treba izbeći da problemi zbog prištinske takse od ekonomskih prerastu u humanitarne.

O evorintegracijama i koji su ključni problemi u vezi sa njima u senci (ne)dijaloga u Oku govore: pomoćnica ministarke za evrointegracije Ksenija Milenković i Slobodan Zečević, naučni savetnik u Institutu za evropske studije.

Poslednje informacije iz Brisela i Gračanice prenose reporteri RTS-a Dušan Gajić i Andrija Igić.

Emisiju vodi i uredjuje Vesna Damjanić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво