Zabranjeno kraljevstvo

Akcioni film sa Džekijem Čenom u glavnoj ulozi, o američkom tinejdžeru opsednutom kung-fu filmovima, koji pronalazi legendarno oružje u obliku štapa. Sa izgubljenom relikvijom vraća se u prošlost, u drevnu Kinu kako bi oslobodio jednog mudraca. (The Forbidden Kingdom, 2008)

Ovaj akcioni film donosi priču o jednom američkom tinejdžeru opsednutom Hongkongom i kung-fu filmovima.

Jednog dana u zalagaonici u Kineskoj četvrti on nalazi legendarno oružje u obliku štapa, koje je pripadalo poznatom kineskom ratniku i mudracu.

Sa izgubljenom relikvijom u ruci on odjednom shvata da mora da otputuje u drevnu Kinu da bi se pridružio grupi ratnika, inače majstora kung-fua, u opasnoj potrazi za zarobljenim mudracem.

Film Zabranjeno kraljevstvo (The Forbidden Kingdom, 2008) režirao je Rob Minkof.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво