Jutarnji program

Još malo proleća je ostalo. Teško da je neko bilo prevrtljivije od ovog. I suše, i kiše, poplave, pa pljuskovi, oluje i grad. I ako je od proleća, mnogo je. Posledice njegove ćudljivosti analiziramo i poslednjeg prolećnog jutra 2019.

Videćemo kako u jednom domaćinstvu spremaju džemove, čajeve, sokove i rakiju od malina.

Proveravamo šta najbolji mentor može da kaže vlasnicima malih i srednjih preduzeća.

Kako izgledaju nove novčanice od 100 i 200 evra?

Beogradska filharmonija se sprema za veliki spektakl "Dizni fantaziju uživo", besplatni koncert na otvorenom zakazan je za nedelju 23. juna od 20.30 sati u parku kod Ušća. O tome nam govori Ivan Tasovac.

Od večeras, na RTS-u, putujemo sa Slobodanom Mićićem u emisiji "Svet na dlanu".

Sa nama će biti i ambasadori Evropske nedelje sporta, Nataša Kovačević i Jovan Simić - pitanje za njih je kako da što više ljudi bude rekreativno uključeno u sport.

urednici emisije: Dušica Tasić i Gordana Savić

voditelj: Miša Stojiljković

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво