Igraj za zavičaj

Borba za zavičaj ovog vikenda ulazi u završnicu! U drugoj polufinalnoj emisiji serijala "Igraj za zavičaj" takmičiće se: Toni Aleksov iz Dimitrovgrada, Marko Marinković iz Kragujevca, Vladimir Avramović iz Loznice i Braca Kundalić iz Niša.


Ove subote, Miki Perić će u Pirotu saznati šta je to "tupica", u Beogradu će učestvovati u akciji "čišćenje vode" sa roniocima, upoznaće Kikindu kroz bokserske rukavice i saznati ko je novi član šampionskog HK Vojvodina iz Novog Sada.

Uz podršku navijača iz svojih gradova, takmičari će se boriti za 100.000 dinara koje će pokloniti u humanitarne svrhe pojedincu ili ustanovi iz svog grada, kao i za uvećanje ličnog novčanog fonda koji zavisi od ukupnog plasmana.

Domaćin u studiju je Slobodan Šarenac, podrška takmičarima u igri Muzičke spajalice je Big Bend RTS, a gosti emisije su Jelena Tomašević i Ivana Peters.

Subota, 17.00, RTS1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво