Terminator: Spasenje

U nastavku Terminator serijala, smeštenom u post-apokaliptičnu 2018, Kristijan Bejl glumi Džona Konora, čoveka čija je sudbina da predvodi pokret otpora ljudi protiv kompanije Skajnet i njene vojske Terminatora. (Terminator: Salvation, 2009)

Budućnost u koju je Konor verovao delimično je izmenjena pojavom Markusa Vrajta, stranca čije je poslednje sećanje njegova smrtna kazna. Konor mora da odluči da li je Markus poslat iz budućnosti ili spašen iz prošlosti.

Dok se Skajnet priprema za konačni udar, Konor i Markus kreću u odiseju koja ih odvodi u središte operacija Skajneta, gde otkrivaju užasnu tajnu mogućeg uništenja ljudske vrste.

Uloge: Kristijan Bejl, Sem Vortington, Mun Bludgud, Anton Jelčin...

Režija: Mak Dži

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво