SAT: Patrola do Turske

Konačno počinje sezona čuvenih SAT-ovih patrola.

Prva destinacija za koju su se odlučili je Turska, a obišli su čak dva poznata letovališta - Sarimsakli i Kušadasi.

Kako kažu u našim turističkim agencijama, sve je veći broj turista koji sopstvenim prevozom idu upravo u ova mesta, pa je to još jedan razlog zašto su se opredelili za te destinacije.

Videćete sve detalje puta više od 1.000 kilometara. Po već proverenom sistemu "hvalimo - zameramo" saznaćete kakvi su putevi, gde možete da očekujete gužve i probleme, a gde ćete jednostavno uživati u vožnji. Po prvi put veću minutažu daju samim destinacijama pa ćete tako videti šta vas sve čeka u Sarimsakliju i okolini, ali i koje zanimljivosti srpskim turistima nudi Kušadasi.

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je petkom u 14.00 na Drugom programu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво