S Tamarom u akciji: Obilazak porodica sedme sezone

Na kraju svake sezone TV serijala i humanitarnog projekta "S Tamarom u akciji" ekipa sumira utiske, gde su bili, šta su sve postigli, uradili poslednjih nekoliko meseci. Posle šest uspešnih sezona, kraju se bliži i emitovanje sedme.

Tamara Grujić, autorka TV serijala i projekta "S Tamarom u akciji": "Kako su gledaoci već navikli, ekipa "S Tamarom u akciji" dala je sebi zadatak da obiđe celu Srbiju po regionima, pa smo posle severa Kosova, južne, istočne i zapadne Srbije, nastavili da upoznajemo naše sunarodnike i predele opština centralne Srbije i Šumadije. Ekipa je ovoga puta pomogla da 11 porodica živi u daleko boljim životnim uslovima a ukupno 45 dece ima veselije detinjstvo. Renovirano je blizu 800 kvadrata životnog prostora, dovedena je voda u devet kuća, napravljeno je devet kupatila i kuhinja, podignuta su tri nova krova, preuređeno šest bašti. Četiri osobe dobile su stalan posao."

U pretposlednjoj epizodi, videćemo najinteresantnije segmente prolećne TV sezone emisija i akcija, podsetiti se najvećih građevinskih izazova koji su uspešno prevaziđeni i tokom ovog ciklusa akcija Tamare Grujić i njenih majstora a saznaćemo i za neke manje poznate običaje i manifestacije centralne Srbije i Šumadije.

Tamara Grujić: "Posebno smo ponosni na činjenicu da je naša akcija postala jedna vrsta svojevrsne "mobe" u kojoj sa zadovoljstvom učestvuju i predstavnici lokalne samouprave kao i lokalni mali privrednici, pa su sve naše humanitarne akcije poprimile veći karakter i slave solidarnost i dobročinstvo na najlepši način i konkretnim, vidljivim dobrim delima. Na kraju svake sezone, okupljamo i sve porodice kojima smo pomagali u tom ciklusu akcija- na zajedničko druženje. Tada sumiramo utiske, stiču se nova prijateljstva i jednostavno- slavimo ljubav, porodicu i radost života."

Porodice su se na kratko priključile i snimanju specijalne, poslednje epizode sedme Tv sezone, (u kojoj su Tamarini majstori renovirali seosku školu) i tako dali svoj skromni doprinos još jednom humanitarnom projektu.

Kako sada žive porodice koje su dobile novi dom, koliko im se život promenio zahvaljujući ekipi emisije "S Tamarom u akciji" pogledajte u petak 7. juna na Prvom programu Javnog medijskog servisa Srbije sa početkom u 21 č.

Narednog petka 14. juna, ekipa Tamare Grujić će emitovati specijalnu emisiju u kojoj su, zahvaljujući sponzorima i prijateljima projekta "S Tamarom u akciji", uspeli da renoviraju seosku školu "Rada Šubakić" iz sela Guberevac, sa opštine Knić.

S Tamarom u akciji: Obilazak porodica sedme sezone

RTS1, 7. jun u 21.00

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво