Da Možda Ne: Poplave 2019.

U emisiji Da Možda Ne o posledicama poplava koje su zadesile nekoliko opština u Srbiji.

Obilne kiše koje su ovih dana padale u Srbiji izazvale su poplave u Kraljevu, Trsteniku, Kniću, Lučanima i Dragačevu. Pod vodom je, po dosadašnjim izveštajima, 769 kuća, oštećeno i prekinuto je 160 puteva, urušen 51 most, poplavljeno više od 3.000 hektara njiva.

Kiše i dalje opsedaju nebo nad Srbijom, a država nas uverava da sistem odbrane od poplava funkcioniše. Šta je preduzeto posle katastrofalnih poplava 2014. godine? Da li su se mogle izbeći ovogodišnje poplave? Kolika je šteta i šta će država preduzeti da građanima ublaži posledice poplava?

U emisiji učestvuju: Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Goran Puzović, direktor JVP "Srbijavode", Milivoje Dolović, predsednik opštine Lučani, Predrag Terzić, gradonačelnik Kraljeva.

Autor i urednik: Olivera Kovačević.

Četvrtak, 6. jun, 21.00

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво